Google Ads account koppelen aan BlackDesk.

Stap 1: Ga naar de website van Google Ads: https://ads.google.com/intl/nl_nl/home/.

Stap 2: Klik rechtsboven op ‘Inloggen’.

Stap 3: Selecteer (of log in met) het juiste Google account

Stap 4: Klik bovenaan de balk op ‘Tool en instellingen’ en vervolgens op ‘Toegang en beveiliging’. Dit kan eventueel bij jou ook ‘Toegang tot accounts’heten.

Stap 5: Mocht je een domeinextensie willen toevoegen die nog niet eerder is toegevoegd aan je Google Ads account, dan moet je eerst de beveiligingsinstelling aanpassen.

Dit doe je door bovenaan op ‘Toegang en beveiliging’ te klikken en vervolgens op “Beveiliging” aan de bovenkant te kliken. Klik vervolgens op ‘toegestane domeinen’ om daar een domein toe te voegen.

Stap 6: Ga terug naar het tabblad ‘Gebruikers’ en klik op het blauwe plusje.

Stap 7: Vul het e-mailadres: google@blackdesk.nl in, selecteer de rol “beheerder” of “admin”  en klik op ‘Uitnodiging verzenden’.

Stap 8: BlackDesk krijgt een mail van Google. Vervolgens moet BlackDesk deze uitnodiging accepteren, dus daar moet je even op wachten.