Youtube koppelen aan BlackDesk.

1. Ga naar www.youtube.com
  2. Klik rechtsboven op ‘inloggen’ en log met het juist gekoppelde Google account in.
  3. Klik rechtsboven op je kanaalafbeeldingen, hier opent een menu. Klik op ‘instellingen’

1. Klik bij ‘kanaalbeheerders’ op ‘ Beheerders toevoegen of verwijderen’.

1. Klik op de blauwe knop rechten beheren

2. Klik op het plusje icoon rechtsboven
  3. Vul het google@blackdesk.nl in voor het emailadres die je wilt uitnodigen
  4. Geef de rol ‘eigenaar’ mee.
  5. Wij krijgen dan een melding, die wij dienen te accepteren van jouw uitnodiging.