Hoe stel ik mijn e-mail in op
Microsoft Outlook (Windows)

1. Open Outlook en klik linksboven in het menu op ‘Bestand’.
  2. Klik vervolgens op de witte knop ‘Accountinstellingen’, in de dropdown die nu opent klik je op ‘Accountinstellingen’.
  3. Er opent nu een pop-up scherm, klik daar op de knop ‘Nieuw…’.
  4. Er opent een nieuw pop-up scherm, vul hier uw e-mailadres in en klik op ‘Geavanceerde opties’ om vervolgens ‘Ik wil mijn account handmatig instellen’ aan te vinken.
  5. In het volgende scherm klik je op ‘IMAP’.
  6. In het volgende scherm vul je de volgende gegevens in:
    Inkomende e-mail
    › Server: mail.domeinnaam.nl (gebruik hier jouw eigen domeinnaam met ‘mail.’ voorgevoegd, voorbeeld: mail.blackdesk.nl)
    › Poort: 143
    › Versleutelingsmethode: STARTTLS
    Uitgaande e-mail
    › Server: mail.domeinnaam.nl (gebruik hier jouw eigen domeinnaam met ‘mail.’ voorgevoegd, voorbeeld: mail.blackdesk.nl)
    › Poort: 587
    › Versleutelingsmethode: STARTTLS
  7. Klik op de blauwe knop ‘Volgende’ en vul vervolgens het wachtwoord in van het e-mailaccount.
  8. Klik op de blauwe knop ‘Verbinding maken’. Als alles goed is gegaan zul je een scherm zien met de tekst “Account is toegevoegd” en heb je een blauwe knop ‘Gereed’, klik daarop.