LinkedIn koppelen met BlackDesk

Om BlackDesk jouw LinkedIn bedrijfspagina te laten beheren is het noodzakelijk dat wij rechten van beheerder hebben. Via deze manier kunnen wij gegevens van de pagina zoals afbeeldingen en bedrijfsinformatie wijzigen en updates plaatsen.

Deze handleiding beschrijft hoe jij als huidige beheerder BlackDesk kan machtigen om jouw LinkedInbedrijfspagina te beheren.

1. Start LinkedIn op en ga naar jouw persoonlijke pagina
  2. > Klik op ‘Ik” > Hier staat een pijltje naar onder met een menu > Klik op “beheren Bedrijf: Jouw bedrijfsnaam”
  1. Vervolgens kom je op de bedrijfspagina > klik rechts boven op ’Tools voor beheerders’ op het pijltje naar beneden > Dan onder het kopje instellingen > klik op beheerders beheren

2. Klik op beheerder toevoegen

1. Voeg dan de persoon “Aart Bolle” toe als beheerder.
    (Mocht je Aart niet kunnen vinden, dan kan het zijn dat we eerst een connectie moeten aangaan op LinkedIn. Vervolgens kan je ons wel toevoegen.)
  1. Dan op opslaan.
  2. Wij krijgen een uitnodiging voor het beheren van de pagina. (Geef wel altijd aan of het koppelen is gelukt of niet)