Google mijn bedrijf koppelen aan BlackDesk.

Met Google Mijn Bedrijf kan je de lokale vindbaarheid van je bedrijf namelijk een boost geven en je bedrijf in z’n algeheel beter zichtbaar maken op het internet.

Wanneer bedrijven klant bij mij worden, dan wil ik natuurlijk toegang tot het Google Mijn Bedrijf account om deze volledig te benutten.

Stap 1: Ga naar de website van Google Mijn Bedrijf door op de volgende link te klikken: https://www.google.com/intl/nl_nl/business/.

Stap 2: Klik rechtsboven op ‘Inloggen’.

Stap 3: Login met het juiste Google account (aan dit account moet je Google Mijn Bedrijf gekoppeld zijn).

Stap 4: Klik binnen de lijst met locaties op de naam van de organisatie waarvoor je iemand wilt toevoegen.

Stap 5: Klik in het linker menu op ‘gebruikers’

Stap 6: Klik op ‘Gebruikers toevoegen’.

Stap 7: Vul vervolgens het e-mail adres: Google@blackdesk.nl toe en kies rol beheerder.

Stap 8: Wij krijgen een e-mail deze dienen wij te accepteren.