Hoe stel ik mijn e-mail in op
Samsung mail

1. Ga naar de app ‘Email’. deze vind je over het algemeen in de map: Samsung

2. Kies voor ‘overige’ indien er nog geen account is ingesteld. Klik op het tandwiel icoon (instellingen) en kies ‘account toevoegen’ op het moment dat er reeds een e-mail is ingesteld.

3. Voer het e-mailadres in en het daarbij horende wachtwoord en kies voor ‘handmatig instellen’ onderaan.

4. Kies voor ‘IMAP-account’

5. Voer de server instellingen in:
    E-mailadres: Voer hier het e-mailadres in dat bij jou bekend is
    Gebruikersnaam: Voer hier het e-mailadres nogmaals in
    Wachtwoord: Voer hier het wachtwoord in

6. Voer de gegevens in voor inkomende mail:
    IMAP-server: mail.domeinnaan.nl (voorbeeld: mail.blackdesk.nl)
    Beveiligingstype: vraag aan BlackDesk
    Poort: vraag aan BlackDesk
    Prefix IMAP-pad: Inbox
  7. Voer de gegevens in voor uitgaande mail:
    IMAP-server: mail.domeinnaam.nl (voorbeeld: mail.blackdesk.nl)
    Beveiligingstype: vraag aan BlackDesk
    Poort: vraag aan BlackDesk
    Verificatie: vraag aan BlackDesk
    Gebruikersnaam: voer hier het e-mailadres nogmaals in
    Wachtwoord: voer hier het wachtwoord nogmaals in

8. Klik vervolgens op ‘Inloggen’